Η Κορινθία, και ειδικά οι περιοχές γύρω από το Βραχάτι, αποτελούν ιδανικό μέρος για κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα και ενδείκνυνται πολύ για διακοπές με την οικογένεια με μικρά παιδιά αλλά και για νέους ως μια κοντινή επιλογή για ξεκούραση. Έχει πολύ καλή (και ατελείωτη) παραλία με καθαρά νερά. Η πλαζ έχει οργανωμένα αλλά και ελεύθερα σημεία.

Έχει πολλές επιλογές για φαγητό και καφέ, ενώ τα μπαράκια του πάνω στην πλαζ και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν αλλά και θα σας χαλαρώσουν. Τέλος, οι τιμές είναι γενικά πολύ λογικές.

Μόλις 90 χλμ. από την πολύβουη Αθήνα, 12 χλμ. από την Κόρινθο και και  8 χλμ. από το Κιάτο, το Βραχάτι δεν αποτελεί μόνο αγαπημένη επιλογή για καλοκαιρινές αποδράσεις. Εκτός από τόπο ξεκούρασης, μπορεί να αποτελέσει μια βάση για όσους αγαπούν τις εξορμήσεις. Το κοσμοπολίτικο Λουτράκι με το καζίνο, η Ακροκόρινθος, το καταφύγιο των ορειβατών στη Ζήρεια, η ιστορική Επίδαυρος, οι Μυκήνες, η λίμνη Δόξα, τα Τρίκαλα, το Ξυλόκαστρο αλλά και πολλά άλλα μέρη βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Επισκεφθείτε το Βραχάτι για ένα Σαβ/κο και μπορεί να μείνετε εκεί και όλο το καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *