Προς

Αρχαία Κόρινθος: μοναδικό οικόπεδο με άδεια Αρχαιολογίας

85.000 €

Κωδ. Ακινήτου

2451

Εμβαδό

7000 τ.μ.

Σκοπός

Πώληση

Τοποθεσία

Τύπος

Σε οικόπεδο
Ενεργειακή Κλάση

Η

Περιγραφή

Μοναδικό οικόπεδο 7 στρεμμάτων πωλείται στην Αρχαία Κόρινθο κάτω από τα τείχη με θέα το υπέροχο Κάστρο. Τα 5.900 τ.μ. είναι εντός σχεδίου, άρτια και οικοδομήσιμα, ενώ τα 1.100 τ.μ. είναι δηλωμένα ως αγροτεμάχιο.

Με λυώμενη (ερειπωμένη) κατοικία υπερυψωμένου ισογείου συνολικής επιφάνειας 72 τ.μ. και εξωτερική αποθήκη 10 τ.μ. Για τα δύο αυτά κτίσματα υπάρχει άδεια Αρχαιολογίας νόμιμη από την Πολεοδομία ενώ υπάρχει και υπόλοιπο δόμησης 200 τ.μ.

Το οικόπεδο είναι φυτεμένο με 100 ρίζες λαδοελιές 60 ετών, πλήρως παραγωγικές. Είναι περιφραγμένο και διαθέτει γεώτρηση και αυτόματο πότισμα.

Ήσυχο και απομονωμένο, με απίστευτη θέα τόσο στο Κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου όσο και σε όλο τον κορινθιακό κόλπο. Ιδανικό για αυτούς που αγαπούν την αρχαιότητα και αποζητούν την απόλυτη ηρεμία μέσα στη φύση.

Σε απόσταση 10′ από την πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου, και 15′ από το εμπορικό κέντρο Mare West και τις κοντινότερες παραλίες.

Επισημαίνουμε τον πολύ σημαντικό παράγοντα σ’ αυτό το ακίνητο, ο οποίος είναι η κατοχή νόμιμης άδειας από την Αρχαιολογία και την Πολεοδομία σε απόσταση τόσο κοντινή σε σημαντικά μνημεία της Αρχαιότητας.

 

Τοποθεσία
Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Σε ενδιαφέρει;

Κάλεσε στο +30 6979 921 116

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Προς

Οικόπεδο

[custom-number-format value="REAL_HOMES_property_price"]
65.000 €

2932

1360 τ.μ.