Προς

Τολό: σύγχρονη κατοικία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής

462.000 €

Κωδ. Ακινήτου

2412

Εμβαδό

190 τ.μ.

Υπνοδωμάτια

3

Μπάνια

3

Γκαράζ

2

Σκοπός

Πώληση

Τοποθεσία

Έτος κατασκευής

2022

Σε οικόπεδο
Περιγραφή

Σε μία υπέροχη τοποθεσία έξω από το Τολό διατίθεται προς πώληση δύο υπό ανέγερση ανεξάρτητες κατοικίες  190 μ2 (και 210 μ2 αντίστοιχα) σε δικό τους οικόπεδο 4.044 μ2.

Σε μία ήπια κλίσης πλαγιά, αποτελούμενη κυρίως από ελαιώνες, απομακρυσμένη από τα κτίσματα της πόλης επιλέχτηκε το οικόπεδο για την φιλοξενία αυτών των κατοικιών. Η θέα είναι ανεμπόδιστη προς όλο το φυσικό τοπίο στο οποίο περιλαμβάνεται η θάλασσα, τα γύρω βουνά και τον πλούσιο από δέντρα κάμπο.

Πρόκειται για νέες ανεξάρτητες κατοικίες μοντέρνας αισθητικής με αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, διαρρυθμισμένες σε δύο επίπεδα, άψογα προσαρμοσμένες στο φυσικό περιβάλλον.

Καθεμία από τις δύο κατοικίες έχει ξεχωριστή σχεδιαστική προσέγγιση και οι δύο ωστόσο έχουν αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον τρόπο κατασκευής, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη επιρροή της απλότητας και τις σύγχρονες οικιστικές ανάγκες. Στην προσπάθεια για εναρμόνισή τους στο περιβάλλον, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσπάθεια στη διατήρηση των υφιστάμενων ελαιόδεντρων και της χλωρίδας της περιοχής.

Για την επίτευξη της παραπάνω σύνθεσης, έχει επιλεγεί η χρήση της πέτρας για την εξωτερική τοιχοποιία, τμήματα της οποίας θα είναι εμφανή και άλλα με επικάλυψη σοβά με παραδοσιακή τεχνοτροπία. Χρήση επίπεδου σοβά θα γίνει στις πέργκολες και σε μερικά περιφερειακά των κατοικιών τοιχία. Στα εξωτερικά δάπεδα θα χρησιμοποιηθούν πέτρινες πλάκες και κυβόλιθοι.

Εσωτερικά θα γίνει χρήση σύγχρονων υλικών, όπως πετροβάμβακας για θερμομόνωση και γυψοσανίδα με ενίσχυση OSΒ. Τα δάπεδα του καθιστικού, κουζίνας και λουτρών θα επενδυθούν με γρανιτοπλακάκια, ενώ των υπνοδωματίων με προγυαλισμένο ξύλινο δάπεδο. Οι τοιχοποιίες στα λουτρά και W.C. θα είναι επενδεδυμένες με μια μίξη από γρανιτοπλακάκια και σοβά.

Η κατοικία των 190 μ2 περιλαμβάνει συνολικά 3 υπνοδωμάτια και αναπτύσσεται σε δύο ορόφους:

  • Ο άνω όροφος περιλαμβάνει: καθιστικό, κουζίνα και λουτρό
  • Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει: δύο υπνοδωμάτια με κοινό λουτρό και το master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του. Εκεί βρίσκονται η αποθήκη και η θέση στάθμευσης.

 

Ο διαμορφωμένος περιβάλλον χώρος περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα διαστάσεων 7,5 Χ 3,5 μ. και ένα ρηχό τμήμα διαστάσεων 3,0Χ 3,5 μ. για δροσισμό, διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, και θέση στάθμευσης.

Απέχουν 1 χλμ. σε κάθετη γραμμή από τις παραλίες της περιοχής και τα καταστήματα της πόλης, 12 χλμ. από το Ναύπλιο και 160 χλμ. από την Αθήνα. Η κατοικία θα παραδοθεί πλήρως αποπερατωμένη εντός 20 μηνών.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται αποτελούν φωτορεαλιστικά σχέδια δεσμευτικά για την οριστική εικόνα τους, ωστόσο ο μελλοντικός αγοραστής μπορεί να εμπλακεί δημιουργικά σε κομμάτια της κατασκευής προσθέτοντας τις προσωπικές του πινελιές. To concept και το αρχιτεκτονικό σχέδιο φέρουν τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου d.arc.

Τοποθεσία
Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Σε ενδιαφέρει;

Κάλεσε στο +30 6979 921 116

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Προς

Μονοκατοικία, Εξοχική κατοικία

[custom-number-format value="REAL_HOMES_property_price"]
250.000 €

2392

150 τ.μ.

3

2