Προς

Τολό: σύγχρονη κατοικία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής

465.000 €

Κωδ. Ακινήτου

2412

Εμβαδό

190 τ.μ.

Υπνοδωμάτια

3

Μπάνια

3

Γκαράζ

2

Σκοπός

Πώληση

Τοποθεσία

Έτος κατασκευής

2021

Σε οικόπεδο
Περιγραφή

Σε μία υπέροχη τοποθεσία έξω από το Τολό διατίθεται προς πώληση υπό ανέγερση ανεξάρτητη κατοικία  190 μ2 με πισίνα σε δικό της οικόπεδο 4.044 μ2 (κοινόχρηστο με άλλη κατοικία αλλά με εμφανή διαχωρισμό).

Σε μία ήπια κλίσης πλαγιά, αποτελούμενη κυρίως από ελαιώνες, απομακρυσμένη από τα κτίσματα της πόλης επιλέχτηκε το οικόπεδο για την φιλοξενία αυτής της κατοικίας. Η θέα είναι ανεμπόδιστη προς όλο το φυσικό τοπίο στο οποίο περιλαμβάνεται η θάλασσα, τα γύρω βουνά και τον πλούσιο από δέντρα κάμπο.

Η κατοικία, μοντέρνας αισθητικής με αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, άψογα προσαρμοσμένα στο φυσικό περιβάλλον και περιλαμβάνει συνολικά 3 υπνοδωμάτια.

Η διαρρύθμιση των χώρων είναι η ακόλουθη:

  • Άνω όροφος: καθιστικό, κουζίνα και λουτρό

Μέσω σκάλας κατεβαίνουμε στον κάτω όροφο.

  • Κάτω όροφος: δύο υπνοδωμάτια με κοινό λουτρό και το master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του. Εκεί βρίσκονται η αποθήκη και η θέση στάθμευσης.

 

Η σχεδιαστική προσέγγιση της κατοικίας έχει αναφορά στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον τρόπο κατασκευής, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη επιρροή της απλότητας και τις σύγχρονες οικιστικές ανάγκες. Για την επίτευξη της παραπάνω σύνθεσης, έχει επιλεγεί η χρήση της πέτρας για την εξωτερική τοιχοποιία, τμήματα της οποίας θα είναι εμφανή και άλλα με επικάλυψη σοβά με παραδοσιακή τεχνοτροπία. Στα εξωτερικά δάπεδα θα χρησιμοποιηθούν πέτρινες πλάκες και κυβόλυθοι.

Στην προσπάθεια για εναρμόνισή της στο περιβάλλον, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσπάθεια στη διατήρηση των υφιστάμενων ελαιόδεντρων και της χλωρίδας της περιοχής. Ο διαμορφωμένος περιβάλλον χώρος περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα διαστάσεων 7,5 Χ 3,5 μ. και ένα ρηχό τμήμα διαστάσεων 3,0Χ 3,5 μ. για δροσισμό, διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, και θέση στάθμευσης.

Απέχει 1 χλμ. σε κάθετη γραμμή από τις παραλίες της περιοχής και τα καταστήματα της πόλης, 12 χλμ. από το Ναύπλιο και 160 χλμ. από την Αθήνα. Έχει πρόσβαση από κοινή είσοδο στο οικόπεδο, από την αγροτική οδό μέσω ενός κοινόχρηστου δρόμου εντός του οικοπέδου.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται αποτελούν φωτορεαλιστικά σχέδια δεσμευτικά για την οριστική εικόνα τους, ωστόσο ο μελλοντικός αγοραστής μπορεί να εμπλακεί δημιουργικά σε κομμάτια της κατασκευής προσθέτοντας τις προσωπικές του πινελιές. To concept και το αρχιτεκτονικό σχέδιο φέρουν τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου d.arc.

Η κατοικία θα παραδοθεί πλήρως αποπερατωμένη εντός 20 μηνών.

Τοποθεσία
Κοινοποίηση
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Σε ενδιαφέρει;

Κάλεσε στο +30 6979 921 116

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Προς

Μονοκατοικία

[custom-number-format value="REAL_HOMES_property_price"]
160.000 €

2453

150 τ.μ.

5

1