Αρχαία Κόρινθος: μοναδικό οικόπεδο με άδεια Αρχαιολογίας

85.000 €

Property ID

2451

Total Area

7000 τ.μ.

Purpose

For Sale

Location

Type

Plot size
Description

Μοναδικό οικόπεδο 7 στρεμμάτων πωλείται στην Αρχαία Κόρινθο κάτω από τα τείχη με θέα το υπέροχο Κάστρο. Τα 5.900 τ.μ. είναι εντός σχεδίου, άρτια και οικοδομήσιμα, ενώ τα 1.100 τ.μ. είναι δηλωμένα ως αγροτεμάχιο.

Με λυώμενη (ερειπωμένη) κατοικία υπερυψωμένου ισογείου συνολικής επιφάνειας 72 τ.μ. και εξωτερική αποθήκη 10 τ.μ. Για τα δύο αυτά κτίσματα υπάρχει άδεια Αρχαιολογίας νόμιμη από την Πολεοδομία ενώ υπάρχει και υπόλοιπο δόμησης 200 τ.μ.

Το οικόπεδο είναι φυτεμένο με 100 ρίζες λαδοελιές 60 ετών, πλήρως παραγωγικές. Είναι περιφραγμένο και διαθέτει γεώτρηση και αυτόματο πότισμα.

Ήσυχο και απομονωμένο, με απίστευτη θέα τόσο στο Κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου όσο και σε όλο τον κορινθιακό κόλπο. Ιδανικό για αυτούς που αγαπούν την αρχαιότητα και αποζητούν την απόλυτη ηρεμία μέσα στη φύση.

Σε απόσταση 10′ από την πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου, και 15′ από το εμπορικό κέντρο Mare West και τις κοντινότερες παραλίες.

Επισημαίνουμε τον πολύ σημαντικό παράγοντα σ’ αυτό το ακίνητο, ο οποίος είναι η κατοχή νόμιμης άδειας από την Αρχαιολογία και την Πολεοδομία σε απόσταση τόσο κοντινή σε σημαντικά μνημεία της Αρχαιότητας.

 

Location
Share
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Are you interested?

Call at +30 6979 921 116

Form of Interest

Send

For Sale

[custom-number-format value="REAL_HOMES_property_price"]
150.000 €

2437

110 τ.μ.